Vuokraus- ja varausehdot

Vuokraaja hyväksyy ja sitoutuu noudattamaan mökin käyttöön liittyvät vuokraehdot maksamalla varausmaksun. Vuokraehdot sitovat kumpaakin osapuolta, kun vuokraaja on suorittanut ennakkomaksun tai koko vuokrahinnan.

Varaus on vahvistettu ja sitova, kun vuokraaja on maksanut ennakkomaksun (30 % majoitushinnasta). Vuokrahinta tulee maksettavaksi kokonaan, jos varauksen ajankohtaan on alle 30 vrk.

Mökin edelleen / jälleenvuokraus kolmannelle osapuolelle on ehdottomasti kielletty. Mökin vuokrasopimus purkautuu välittömästi, mikäli väärinkäytöksiä havaitaan.

Mökissä saa asua vain varausvahvistuksessa määritelty henkilömäärä. Teltan tai asuntovaunujen/-autojen käyttö ilman vuokranantajan lupaa mökin tontilla on kielletty.

Kaikki mökin varustukseen ja kuntoon liittyvät huomautukset ja valitukset on tehtävä viipymättä vuokra-aikana suoraan vuokranantajalle.

Peruutusehdot

Peruutus on aina tehtävä kirjallisesti sähköpostilla vuokranantajalle. Jos peruutus tapahtuu 28 vuorokautta ennen varattua ajankohtaa, palautetaan maksetut suoritukset vähennettynä peruutusmaksulla 300€.

Jos peruutus tehdään myöhemmin kuin 28 vuorokautta ennen vuokra-ajankohtaa, asiakas ei ole oikeutettu vuokramaksujen palautukseen.

Mikäli peruutus tehdään oman tai lähiomaisen vakavan sairauden, onnettomuuden tai muun vakavan syyn vuoksi, voi vuokrantantaja palauttaa maksetut suoritukset (lukuunottamatta 300€ peruutusmaksua), jos vuokraaja esittää lääkärintodistuksen tai muun luotettavan selvityksen peruutuksen syystä.

Avaimet

Huviloissa on sähkölukot, jotka toimivat numerokoodilla. Vuokraaja saa ovikoodin käyttöönsä ennen saapumista.

Saapumis- ja lähtöajat

Mökki on asiakkaan käytössä tulopäivästä klo 16 lähtöpäivään klo 12 saakka.

Liinavaatteet

Liinavaatteet voi vuokrata tai tuoda omat, mutta vuoteissa on käytettävä liinavaatteita. Makuupussien käyttö vuoteissa on kielletty. Mikäli vuoteissa ei ole käytetty liinavaatteita, vuokranantaja pesettää tyynyt, peitot ja petauspatjat vuokraajan laskuun.

Yleiset käyttöehdot

Mökissä on käyttäydyttävä asiallisesti mm. naapurustoa häiritsemättä. Mökistä ja sen varusteista on pidettävä hyvää huolta.

Mahdollisista tavaroiden tms. rikkoutumisesta on ilmoitettava vuokranantajalle välittömästi. Vuokraaja on velvollinen korvaamaan mökille tai sen irtaimistolle mahdollisesti aiheuttamansa vahingot. Mikäli vahingot ovat syntyneet välinpitämättömyydestä, asia käsitellään ilkivaltana, joka ilmoitetaan aina poliisille, ja josta vaaditaan korjauskustannusten lisäksi vahingonkorvaus.

Saunassa käytetään peflettejä. Mökissä ei saa tupakoida sisällä. Piha-alueella tupakoitaessa tupakan tumpit tai nuuskat on kerättävä, niitä ei saa heittää ympäristöön. Lemmikkien tuomisesta mökille on sovittava erikseen.